Laborbútor

Antibakteriális
laborbútorok.

laborbútor_100
KIK VAGYUNK?

Vállalatunk egyedi magas higiéniás igényekkel rendelkező bútorok gyártásával foglalkozik, amelyeket milliméterre pontosan a meghatározott méreteknek megfelelően gyártunk.

FOGANTYÚ NÉLKÜL

Lassan a laboratóriumi bútoroknál is terjed a fogantyú nélküli, nyomásra nyíló fiókos bútorok vásárlása, jóllehet amikor megkereséseket kapunk, sok esetben az még a hagyományos, fogantyús kivitelekre vonatkozik, majd a konzultációk sorozatán keresztül kristályosodok ki a fogantyú nélküli rendszerek előnye. Végül a megrendelések szinte kivétel nélkül a nyomásra nyíló megoldásokra vonatkoznak.

A bútortervezés folyamata a következő:

1, Mérje le a bebútorozandó helyiséget, és határozz meg nagyjából, mi hova kerülne benne.

2, Határozza meg, hányan dolgoznának, és ki milyen feladatokat látna el melyik bútorfelületen, és ahhoz milyen vegyszerállóság tartozik. (A higiéniás szint laborbútorok esetében mindig 10-es kategóriájú! Nem érdemes a helyiségbe egyetlen 7-es kategóriájú, fehér munkafelületű bútort sem helyezni.)

3, Válasszon ki egy dizájnt a weblapunkról! (Ez csak egy támpont, mert a laborbútorok dizájnja inkább funkcionalitást takar, mintsem valódi csinos megoldásokat.)

4, Küldje el nekünk a méreteket és az elképzeléseit, illetve jelöljön meg egy időpontot a telefonos konzultációra. A megadott információk alapján költségbecslést végzünk, és amennyiben a megadott árkategória elfogadásra kerül, megállapodunk egy tervezési díjban, a folyamat határidőben.

5, Mi, a megadott adatok alapján, szükség esetén telefonos konzultációt igénybe véve, sok éves laborbútor-tervezési, -gyártási és -telepítési tapasztalataink alapján ergonómiailag helyesen megtervezzük a bútorait, majd egy személyes találkozó alkalmával megtesszük ajánlatukat és átadjuk a terveket.

6, Amennyiben ajánlatunk elfogadásra kerül, megkötjük a szerződést, átvesszük az előleget, majd saját méréseket végzünk, megadjuk a kiállások megfelelő helyét, meghatározzuk a telepítéshez szükséges egyéb kritériumokat és időrendet fektetünk le az adott munkálatok elvégzéséhez. A laborbútorok beszerzése szinte minden esetben pályázati pénzek vagy hitelek igénybevételével történik, amelyekhez szükséges dokumentumokat és bizonylatokat kiállítjuk, és hitelesítve átadjuk az ügyfelünknek.

7, A bútorok leszállítása előtt egy végső helyszíni ellenőrzést tartunk, hogy minden a megbeszéltek szerint lett-e kialakítva, és amennyiben igen, leszállítjuk a bútorokat és elvégezzük azok telepítését. Végül megtörténik a bútorok végső minőségellenőrzése, majd átadása-átvétele. Átbeszéljük a bútorok használatát, tisztítását.

Válassza Ön is a felső kategóriás laborbútort, mert jó befektetés a magasabb minőség!

Hívjon most!

70.719.8686