Fogászati bútor

Antibakteriális
fogászati bútorok.

fogorvosi_butorok_kep
KIK VAGYUNK?

Vállalatunk egyedi magas higiéniás igényekkel rendelkező bútorok gyártásával foglalkozik, amelyeket milliméterre pontosan a meghatározott méreteknek megfelelően gyártunk.

FOGANTYÚ NÉLKÜL

Fogászati bútoroknál ma már a fogantyú nélküli, nyomásra nyíló fiókos bútorok képezik gyártásunk zömét, amelyeket térddel lehet nyitni és csukni, hogy a kezek higiénikusak maradjanak a munkaeszközök és segédanyagok előszedése és visszapakolását követően is akár az asszisztens, akár maga az orvos végzi az adott feladatot.

A bútortervezés folyamata a következő:

1, Mérje le a bebútorozandó helyiséget, és határozz meg nagyjából, mi hova kerülne benne.

2, Határozza meg, hányan dolgoznának, és ki milyen feladatokat látna el melyik bútorfelületen, és ahhoz milyen higiéniás kategóriába sorolt felületre tartanak igényt. (Figyelem: alacsonyabb higiéniás kategória = több vegyszer használata, gyakoribb tisztítás, kevesebb idő a páciensekre, tehát az a nagyságrendileg másfélszeres ár, amit a 10-es kategória jelent a 7-es kategóriához képest hosszútávon jellemzően alacsonyabb összköltséget jelent.)

3, Válasszon ki egy dizájnt a weblapunkról!

4, Küldje el nekünk a méreteket és az elképzeléseit, illetve jelöljön meg egy időpontot a telefonos konzultációra. Kerüljön meghatározásra, hogy 7-es vagy 10-es higiéniás kategóriába sorolt munkafelülettel legyenek ellátva a bútorok (a különbség jól látható, hiszen a 10-es higiéniás kategóriájú munkafelületek műtős-kék színben pompáznak!), illetve hogy melyik milyennel. A megadott információk alapján költségbecslést végzünk, és amennyiben a megadott árkategória elfogadásra kerül, megállapodunk egy tervezési díjban, a folyamat határidőben.

5, Mi, a megadott adatok alapján, szükség esetén telefonos konzultációt igénybe véve, sok éves fogászati bútor-tervezési, -gyártási és -telepítési tapasztalataink alapján ergonómiailag helyesen megtervezzük a bútorait, majd egy személyes találkozó alkalmával megtesszük ajánlatukat és átadjuk a terveket.

6, Amennyiben ajánlatunk elfogadásra kerül, megkötjük a szerződést, átvesszük az előleget, majd saját méréseket végzünk, megadjuk a kiállások megfelelő helyét, meghatározzuk a telepítéshez szükséges egyéb kritériumokat és időrendet fektetünk le az adott munkálatok elvégzéséhez. A fogászati bútorok beszerzése szinte minden esetben pályázati pénzek vagy hitelek igénybevételével történik, amelyekhez szükséges dokumentumokat és bizonylatokat kiállítjuk, és hitelesítve átadjuk az ügyfelünknek.

7, A bútorok leszállítása előtt egy végső helyszíni ellenőrzést tartunk, hogy minden a megbeszéltek szerint lett-e kialakítva, és amennyiben igen, leszállítjuk a bútorokat és elvégezzük azok telepítését. Végül megtörténik a bútorok végső minőségellenőrzése, majd átadása-átvétele. Átbeszéljük a bútorok használatát, tisztítását.

Válassza Ön is a felső kategóriás fogászati bútort, mert jó befektetés a magasabb minőség és magasabb higiénia!

Hívjon most!

70.719.8686