Egyedi Fürdőszoba Mosdószekrény

Matt és fényes, fa és beton
fürdőszoba mosdószekrény készletről
vagy egyedi méretben 2 hét alatt.

MILYEN TERMÉKEKET GYÁRTUNK?

Vállalatunk egyedi egyedi és sztenderd méretben gyárt függesztett és lábon álló fürdőszobai bútorokat modern kivitelben az alábbiak szerint.

  • Függesztett és lábon álló mosdószekrények
  • Mosdószekrény mosdópulttal
  • Mosdószekrény mosdópult nélkül
  • Tükrös felső szekrény
  • Függesztett tároló szekrény
FOGANTYÚS ÉS FOGANTYÚ NÉLKÜL BÚTOROK

A modern bútorok jellemzően fogantyú nélküli kivitelben készülnek egy úgynevezett Gola rendszer segítségével.

Ugyanakkor léteznek modern fogantyúk, (élbe mart fogantyú) amelyek minimál hatást keltenek, de használatukkal kényelmesebben működtethetőek a fiókok.

Rendelhetőek bútoraink hagyományos fogantyúkkal is.

Mosdótálat, mosdótál szerelvényt is rendelhetnek weboldalunkon, viszont azokat nem mi gyártjuk, így egy pár termék közül nyílik lehetőségük választásra.

Egyedi bútorgyártóként azonos áron rendelhetnek nálunk sztenderd és egyedi méretű mosdószekrényt, ami azért fontos, mert ha kinéztek már maguknak egy gyönyörű mosdótálat, de nem találtak hozzá méretben passzoló bútort, akkor azt nálunk egyedi méret felár nélkül megrendelhetik.

Hasonlóképpen fontos lehet az egyedi méret a rendkívül elegáns faltól-falig bútorok megvalósítása miatt, vagy akár a helyszűke okán. Néha csak 1-2 centin múlik, hogy nem fér be egy bútort. Nem kell ilyenkor 10 centivel kisebbet vásárolni, mert ráültetett mosdótállal bármilyen méret megvalósítható.

Fürdőszobai szekrényeink a legjobb minőségű alapanyagokból fejlett gyártási technológiával német minőségi szabvány szerint készülnek.

A rendkívüli kedvezmény fenntartásáról minden nap a cég vezetősége többségi szavazással dönt, így weboldalunkon mindig az aznapi árak érvényesek.

Rendeljen most eredeti bútort!