Fürdőszoba Bútor Egyedi Méretben – Akció gyors reakcióval!

Vállalatunk felár nélkül egyedi méretben, nagy színválasztékkal 3 hetes szállítási idővel gyárt minőségi fürdőszoba szekrényeket, amelyek összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. Telefonon, vagy akár személyesen is segítünk a méretek és a kivitel meghatározásában (ajtó mellett nem indulhat fiókkal a szekrény; lézerrel és minimálisan 8 ponton mérjünk faltávolságot, gipszkarton merevítések elhelyezése stb.).

Fogászati bútorok munkafelületei 7-es higiéniás kategóriával

Fogászati klinikák számára elvárás Németországban a 7-es higiéniás kategóriájú védelem a munkafelületeket illetően, vagyis olyan anyagok használata, amelyek a legtöbb egészségre káros baktérium szaporodását a felületükön meggátolják.

Nem kötelező, de ajánlott ugyanakkor az antibakteriális munkafelületek alkalmazása (10-es kategóriájú higiéniás szint), ami mint befektetés két okból kifolyólag is megéri. Egyfelől szinte lehetetlen a folyamatos vegyszeres tiszítás bizonyos fogászati munkálatok közben, másfelől az agresszív vegyszerek nem túl egészségesek és költséges a hsználatuk is.

10-es higiéniás kategóriájú munkafelülettel ellátott bútorok laboratóriumok számára

Egy laborvizsgálat pontossága nagyban függ annak sterilitásától, így itt még a 7-es kategória sem jöhet szóba. Az egyetlen probléma a 10-es kategóriájú higiéniás szintet biztosító, antibakteriális, azaz baktériumölő hatással bíró, orvosi használatra alkalmas, nem toxikus, egészségre nem ártalmas anyagok használatával kapcsolatban azok árában keresendő.

Nagyon kevés ilyen egészségügyi környezetben jóváhagyott anyag létezik egyáltalán, és azok ára is igen borsos, mert jellemzően ezüst származékot, sőt a drágábbak egyenesen titán származékot tartalmaznak.